Lukijakunta on osallistunut, ja kivasti sieltä kaivautui esiin kolme selkeää teemalinjaa: sadut, miekka&magia sekä huumori.  Satujen paikka olkoot siis Finncon 2008, eli se on joko numero 2 tai 3/2008. Nuo kaksi muuta julistan myös hakuun, mutta niistä voi siis tulla vasta loppuvuoden 2008 sisältöjä. 1/2008 on numero, jossa on julkaisujonossa olevia tekstejä, erilaisia löytöjä, mm. uusia kirjoittajia, ei ehkä varsinaista teemaa. Riippuvuus kiehtoo minua myös, pidän sen takaraivossa tekstejä valikoidessani.

Suunnittelen aiheesta vielä virallisemman tiedotteen listoille laitettavaksi. Satunumero saattaa olla kisan paikka, tai ainakin siitä kannattaa tehdä ihan erillinen kutsu, hakukierros päälle. Tuumin!

Kaikkien teemanumero-viestiketjuun osallistuneiden kesken on suoritettu tänään arvonta. Nimet kirjoitettiin paperille, paperit tyhjään kahvipurkkin ja onnetar nappasi virallisten valvojien läsnäollessa yhden lapun esille. Miina on siis voittanut syyskuussa minulta ja Eijalta ilmestyvän nuortenromaanin omistuskirjoituksella. Palaan asiaan, jahka kirja ilmestyy!