Finnconista on about toivuttu, ja nyt alkaa kesäleirin etukäteisvalmistelujen hoito.Viikon päästä torstaina meille tulee yhdeksän kirjoittajaa työstämään novellejaan oman suunnitelmansa mukaisesti. Juttelemme, kirjoitamme, syömme ja juomme. Keskusteluun ja hauskanpitoon yhtyy myös satunnaisia muita vieraita. Kirjoittamisleiri huipentuu lauantaina 28.7 klo 13 kaikille avoimeen seminaariin, johon tulevat luennoimaan Boris Hurtta ja Irma Hirsjärvi. Boris on luvannut kertoa Outsiderin Atorox-kirjoista ja Irma vuorostaan pureutuu scifin ja fantasian henkilöhahmoihin (aihetta käsitellään mm. STk:n kirjoituskurssilla ensi syksynä, Ipa nappasi aiheen koska kirjoituskisojen pohjalta ja Tiina Raevaaran Atorox-artikkelin perusteella henkilöhahmojen kehittäminen on tällä hetkellä polttava aihepiiri).

Osoitteeseen Kiisterintie 146, Ristiina, siis lauantaina klo 13. Talo tarjoaa kahvia, teetä, mehua, boolia ja munkkeja (eli hyvin kevyen tarjoilun). Omat grillattavat ja alkoholit kannattaa tuoda mukanaan. Yöksi saa jäädä, mutta talon majoitus on varattu kurssilaisille (ja erikoisvieraille), siispä oma teltta mukaan tai jokin muu majoitusjärjestely kehiin.

Varmuuden vuoksi kannattaa ilmoittaa, jos on tulossa (niin tiedämme paistaa munkkeja lisää, ja tarvittaessa selittää mihin auto kannattaa laittaa parkkiin). Oma arvioni vierasmäärästä on 20-30 henkeä (Mikkelin Kirjoittajia on tulossa myös), eli ihan mukava tapahtuma tiedossa. Paikalla siis kirjoittajia tai scifin/fantasian ystäviä.

Tervetuloa!