Nyt alustavaa tietoa. Usvan kesäleirin ajankohta näyttäisi olevan to 26.7 - su 29.7.

Tavoitteena on siis koota kirjoittavien immeisten poppoo ja viettää muutama päivä yhdessä ajatuksia vaihtaen ja omia tekstejä kirjoittaen, varmaan myös lyhyitä harjoituksia tehden.
 
Kyseessä ei ole kurssi, eli pääsymaksua ei ole, eikä mitään "opetustakuuta" anneta. Ruokarahaa todennäköisesti peritään, mutta tästä sitten jutellaan osallistujien kesken.

Ohjelmaa olen jä vähän luonnostellut: torstai olisi tulopäivä ja illalla voisi jo kirjoittaa. Perjantai on varattu kirjoittamiselle ja jos porukkaa kiiinnostaa, niin muutaman tunnin retki Astuvansalmen kalliomaalauksille olisi mahdollista toteuttaa. Lauantaina vieraaksi tulisi pari luennoisijaa ja Mikkelin Kirjoittajia lisäyleisöksi. Ei välttämättä mennä nukkumaan ollenkaan. Sunnuntaina sitten emäntä ulostaa kaikki vieraat, jotka ovat sunnuntaihin asti viihtyneet joukossa.

Tapahtumapaikkana on kotini täällä korven keskellä. Mikkeliin pääsee junalla, Ristiinaan bussilla. Autottomat vieraat haetaan pikavuoropysäkeiltä.

Majoitus talossa ja halukkaille teltoissa - oletan että keli on lämmin. Halukkaille myös mahdollista järjestää Kummelin Hank de Silva - Survivors - elokuvan tyylistä "oheisohjelmaa", eli hasardinomaista ongintaa, tikanheittoa sekä käynti paikallisessa Pökkäri Pubissa (kirjoitetaan muistaakseni juuri noin),  jossa voipi lätty lätistä, tai ainakin on autenttinen karaokeoptio.

Lepakoita ja kiiltomatojakin bongattavissa. Nih!