ilo.jpg

Uusi vuosi vaihtui, Usvan kirjoituskilpailun deadline meni umpeen puoliltaöin. Kisaan on nyt tullut tekstejä 127 kpl, yhteensä 919 liuskaa. Alkuviikosta voi vielä tulla postitse laitettuja tekstejä, esim. perjantain tai lauantain tai sunnuntain leimalla, ja nämä otetaan kisaan mukaan. Osallistujien määrä siis todennäköisesti vielä kasvaa. Hienolta näyttää!

Usva 4/2006 on vielä työpöydällä, mutta tammikuun aikana ilmestyy. Joululoma meni lähinnä loikoillessa, DVD:itä ja TV-sarjoja katsellen, vähän maailmaakin parantaen (sieltä sohvan pohjalta käsin). Olen nyt koukuttanut itseni Heroes-sarjaan (tavalliset ihmiset huomaavat yllättäen, että heillä on superkykyjä) sekä Jerichoon (eräänä päivänä Jericho-nimisen kaupungin asukkaat huomaavat, että Yhdysvaltoihin on mätkähtänyt yksi ellei useampia ydinpommeja, ja yhteydet muuhun maailmaan katkeavat). Molemmissa sarjoissa on omat epäuskottavuutensa, mutta mukavaa viihdettä ne vain ovat.

Twin Peaks alkaa pyöriä tänään telkussa uudestaan. Siitä on jäänyt mieleen musiikki, ja Lynchin hyvinkin kummalliset visiot. Sarja on siis silkkaa kummaa, ja hyvää sellaista.