Blogissani on nyt vähän hiljaisempaa, mutta se ei tarkoita, etteikö koko ajan tapahtuisi. Tähän aikaan vuodesta tehdään erilaisille tahoille tilityksiä käytetyistä rahoista, suunnitellaan jo kovalla huumalla tulevaa kevättä ja Usvan puitteissa valitaan tekstejä vuoden viimeiseen numeroon, sekä ensi vuoden ekaan. Päivät (tai siis illat) ovat kuluneet pöytälaatikkoja putsatessa, olen liimaillut kuitteja, kopioinut ja ihmetellyt, mihin mikäkin lappunen kuuluu.

Seuraavat kaksi viikkoa omistan kirjoittamiselle, sillä kässäri on jo jokin aika sitten tullut takaisin ja nyt olisi korjauskierroksen aika. Ripeä kierros, ainakin tämänkertainen.

Myös Portin kirjoituskilpailun tuloksia aletaan jännätä ihan tosissaan. Useinhan tieto voittaneille on tullut marraskuun lopussa tai sitten joulukuun alkupäivinä (hätäisimmät tiedustelevat tuloksia syyskuussa). Legenda kertoo, että tulokseen voisi vaikuttaa vaihtamalla pyyhkeiden paikkoja tai istumalla vessassa. Nyt kannattaa siis käyttää kaikki mahdolliset taikakeinot ja varmistaa oma kisamenestyksensä aidoilla poppakonsteilla. (jos ei ole osallistunut, niin poppakaan tuskin auttaa)

Tai sitten voi odottamisen sijaan vääntää novellia Tähtivaeltajan novellikilpailuun, jossa kova scifi jyrää.