Bugger!

Usva 2/2006 on verkossa. Ensin iloisia uutisia: sen tiedostokoko ei olekaan enää pelkäämäni (ja sivuilla lukeva) 3,7 megaa vaan 2,5 megaa. Vaihdoin pyyhkeiden paikkaa vessassa ja johan koko pieneni. Mutta...

... juuri kun sain tuupattua tiedoston ja sivut nettiin, koneeni meni ur bruk. Lähestotal kaputt. Ja siellähän on uumenissa sitten ihan kaikki: muutama ennen Finnconia tehtävä tiedote, kirjeenvaihtoa, ja englanninkielisen Usvan viimeisin taittoversio. kele!

Kovalevy on kondiksessa, vika on joko emossa tai muistikortissa tai ylipäänsä tuotteessa nimeltä XP. Mutta ihanheti en saa taittoa sieltä ulos. Korvaava kone on, mutta satapiuha ei sovi siihen, on siis otettava kone kainaloon ja etsittävä sopiva vastaava kombinaatio, jotta saan tarpeelliset tiedostot koneesta ulos. Datapeltojen pehtoorille tuli siis töitä.

hköpostia pystyy onneksi lukemaan verkosta käsin. Mutta pahoittelen jo etukäteen, että tietyt jutut tulevat nyt viivästymään. Usva International on edelleen ilmestymässä ensi viikonloppuna, taittohan oli paria säätöä vaille valmista kamaa, joten sinänsä koneen sekava mielentila ei haittaa. (Ja työn alla olevasta romaanikässäristä on varmuuskopioita ja ihka uusi tulostekin pöydänkulmalla.)

Kyllä se tästä!