Nyt minulla on ilo ja kunnia julkistaa Usvan ensimmäinen kirjoituskilpailu:

USVAN KIRJOITUSKILPAILU 2006

- Viisi tuomaria, viisi voittajaa, viisi erilaista näkökulmaa -

Verkkolehti Usva julkistaa kaikille avoimen novellikirjoituskilpailun teemalla ”Arjen outous”.

Kilpailussa etsitään spekulatiivisia novelleja, jotka käsittelevät arjen outoutta, toden ja tarun välimaastoa, surrealistisia mielenmaisemia tai realismin ja fantasian rajapintaa.

Kilpailutekstien tulee olla alkuperäisiä ja ennen julkaisemattomia. Novellien suosituspituus on enintään 25 liuskaa. Sama kirjoittaja voi osallistua useammalla novellilla. Tekstit toivotaan kirjoitettavan fontilla Times New Roman 12, rivivälillä 1,5, riittävin marginaalein.

Kilpailun tuomareina toimivat tutkija Irma Hirsjärvi, kirjailija Boris Hurtta, tieteiskirjoittaja Petri Laine, professori Liisa Rantalaiho ja kuunnelmakirjailija Petri Salin.

Kukin tuomari valitsee kilpailutekstien joukosta oman suosikkinsa ja perustelee valintansa, joten voittajia voi olla viisikin. Voittajat saavat palkinnoksi 30 euron lahjakortin. Tulokset sekä voittajatekstit julkaistaan verkkolehden teemanumerossa 2/2007.

Kirjoitusaikaa on 31.12.2006 saakka. Tekstit varustetaan nimimerkillä ja lähetetään osoitteeseen Anne Leinonen, Kiisterintie 146, 50670 Otava. Kuoreen tunnus ”Usva”. Tekstit voi lähettää myös sähköpostitse rtf-liitetiedostona osoitteeseen [email protected]. Ilmoita silloin viestissä selkeästi, että kyseessä on kilpailuteksti.

Lisätietoja: Anne Leinonen, GSM 040 7430679, [email protected]