Sähköpostiosoitteeni muuttuu. Ei niin kovin vanha dnainternet.net jää palveluntarjoajan tahdosta pois käytöstä ja muuttuu muotoon etunamnetpistesukunimi ja miumaumoun jälkeen tulee surffipistefi
(surffi? kaikenlaisilla päätteillä sitä sähköposteja siunataan)

Edelleen minut tavoittaa hyvin myös usvazine-osoitteesta. Siinä spämmifiltterinkin pelittää hyvin. Sähköpostiosoitteita on ollut kyllä ajan kuluessa runsaasti ja nytkin on neljä toimivaa rinnakkaista osoitetta käytössä. Kukin omaan tarkoitukseensa.

Puhelinnumeronikin muuttuu viimeistään kahden kuukauden päästä. Se onkin hurjempaa. Oma puhelinnumero on se, joka täytyy osata ulkoa - se täytyy luetella milloin missäkin tilanteessa puhelimitse jollekulle toiselle. Kestää jonkin aikaa ennen kuin uuden numeron osaa. Lapsuuskodin vanhan numeron muistan vieläkin: kirottu lankalinjojen poisto, joka aiheutti sen, että se vanha numero on iäksi menetetty ja tilalla on jokin uusi, jota en ole edes harkinnut opetella ulkoa. Ajattelin myös ensin pistää uuden numeron salaiseksi, mutta siitä lienee enemmän haittaa kuin hyötyä: parempi hommata puhelinmyyntikielto, niin sentään tutut tavoittavat numerotiedustelun kautta.

Mutta ensiksi pitäisi hommata uusi liittymä. Ääh. Eri liittymävaihtoehtojen vertaaminen on tuskaa, vähän sama kuin tietokoneiden kilpavarustelu tai uuden kännykän hankkiminen.