Hoksasin juuri, että olen Turussa pitkän viikonlopun, ja siellähän on nyt sattumoisin Turun Mafian kokoontuminen torstaina 4. päivä! Siis, ravintola Bremeriin klo 18 jälkeen (itse tulen paikalle ehkä vasta klo 19). Tuon mukanani Devoted Soulsia muutaman kappaleen ja myyn halukkaille ohv:tä halvemmalla.

Messuviikonloppuna minut tavoittaa ainakin Messukeskuksesta (Nuorisokirjailijoiden osastolla liikuksin) sekä seuraavista esiintymisistä:

la 6.10 Fiore, A-lava klo 13.15 Menneessä maailmassa – ajan hermolla. Kirjailijat Terhi Rannela, Raili Mikkanen ja Eija Lappalainen keskustelevat. Juontajana kirjailija Anne Leinonen.


la 6.10 klo 17.10 Pienlehdet – millaista on pienlehtien toimittaminen ja kustantaminen. Keskustelua vetää kirjailija Anne Leinonen. (mukana Ben Roimola, Juri Nummelin, Tero Ykspetäjä ja Timo Ronkainen)

Messuilla on muutenkin kivaa porukkaa ja timmejä kirjailijoita: Eija Lappalainen, Sari Peltoniemi, J Pekka Mäkelä, Miina Supinen, Juha-Pekka Koskinen, Anu Holopainen, Terhi Rannela... plus monet monet muut! Bongaa suosikkisi, ja eritoten imeydy Turun kirjallisiin illanviettoihin: niissä tapaa immeisiä!

(Pasi Jääskeläisen Lumikko ja yhdeksän muuta on muuten myös mukana messuilla levittämässä kirjaruttoa. Eikä kirja kysynyt Pasilta lupaa, vaan lähti liikkelle ihan itsenäisesti...)

Nyt olen hölöttänyt kahden viikon edestä täällä blogissa...


EDIT: Paikalla myös Markku Soikkeli, Boris Hurtta, Harri Erkki...