Rantaudun pyhiinvaellusmatkalle Turkuun (vastahan minä viime vuonna olin Turussa messuilla ja luin Peltoniemen Sarin novellikokoelmaa bussissa!). Luvassa on ystäviä, kokouksia, esiintymisiä ja varmaan myös uusia tuttavuuksia. Hihasta saa tulla nykimään, pureksin hyvin ennen kuin nielen.

Viikonloppuni on ohjelmoitu tehokkaasti:


Nuorisokirjailijoiden standi klo 14

Haastattelen Kirsi Ellilää

Pe Fiore lava klo 15 - 15.20

Olen kertomassa Valkeista langoista ja teksteistä, joita kirjoitin nuorena.

La Seminaaritila klo 12.30 – 14 kokoustila 4

Blogien pauloissa – päiväkirjojen kertomaa (Suomen Nuorisokirjailijoiden järjestämä juttu)

Lisäkseni lavalla Kirsti Ellilä, Terhi Rannela ja Tuija Lehtinen, ja varmaankin mukavan puhelias yleisö

Aion puhua mm. blogien turmiollisesta vaikutuksesta kirjailijan työrauhalle. Ei se blogien kirjoittaminen, mutta kaikkien niiden mielenkiintoisten lukeminen... Päiväkirjoista minulla ei ole paljoakaan sanottavaa, koska en kirjoita niitä.

Su Nuorisokirjailijoiden standi klo 12 ja 12.30

Haastattelen Anu Holopaista ja Tuulia Ahoa

Su lastenlava 13 – 14

Fantasian maailmoja

Mukana keskustelussa lisäkseni Anu Holopainen, Katariina Leino ja Tuulia Aho. Anun uusi kirja Molemmin jaloin on scifiromaani, jossa lisääntyminen on vain etuoikeutettujen, seulottujen henkilöiden tehtävä. Mielenkiintoinen!

Perjantaina ja lauantaina on sf-immeisillä tapaamisia, joista varmaan kuulen viimeistään Turussa. Jossakin välissä oli tarkoitukseni myös käydä TSFS:n standilla jakamassa nimmareita. Toivon mukaan johonkin väliin onnistuu sekin.

Sunnuntaina olisi Vampyyrisymposiumi, mutta siihen en taida valitettavasti ennättää: kotiin joutuu lähtemään aika ajoissa.